Home > Openoffice Error > Openoffice Error During Shared Access

Openoffice Error During Shared Access

Alvin (alvind) wrote on 2010-09-08: #18 I'm seeing a lot of corrupted openoffice files. - Open file on NFS4 share - Let computer go to sleep (let it sleep for a Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on /dev/md0 70G 17G 50G 26% / 192.168.10.72:/home/fernan 243G 182G 42G 82% /home/fernan/gama-remote ProblemType: Bug DistroRelease: Ubuntu 10.04 Package: openoffice.org 1:3.2.0-7ubuntu4 ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-22.33-generic 2.6.32.11+drm33.2 Comment 69 Andras Timar 2013-10-25 09:18:29 UTC The fix for bug 56007 reportedly fixed this bug, too. IT is exact this problem. http://davegaubatz.com/openoffice-error/openoffice-error-while-loading-shared-libraries.html

We hope it will be resolved soon. Overwrite .\test1.odt? (Yes/No/All): a 1 file(s) copied. if yes, please move it from mab4.1 to mab 4.2 list since 4.1.x is EOL Comment 33 Alex Thurgood 2014-05-25 09:49:07 UTC Bug still not fixed. tested and still unimproved in 4.1.5 and 4.2.0 :/(In reply to comment #29) Comment 31 tommy27 2014-02-13 15:22:43 UTC moving from mab4.0 to mab4.1 since LibO 4.0.x reached end of life https://forum.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=9&t=53632

Thanks! older parts was clean for faster runnig? The problem only happens on REALLY SLOW network share… by "really slow" in mean a few Kb/s (I don't remember exactly how much but it was less than 56K).

  1. b***@freedesktop.org 2012-08-31 17:09:07 UTC PermalinkRaw Message https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=50276Hashem Masoud <***@gmail.com> changed:What |Removed |Added----------------------------------------------------------------------------Status|NEW |RESOLVEDResolution| |DUPLICATECC| |***@gmail.com--- Comment #4 from Hashem Masoud <***@gmail.com> 2012-08-31 17:09:07 UTC ---(In reply to comment #3)Marking as duplicate
  2. Requesting multiples times a save can cause the file to be empty !
  3. But you chose not to give them.
  4. Thanks!
  5. Seems there isn't the problem with nightly build Win-x86@6-debug 4.1.2 from 2013-09-01.
  6. Comment 84 Yi Ding 2013-12-26 18:59:44 UTC I'm still getting this issue in 4.1.4.
  7. I can see the problems with ODF files.
  8. Strange on our situation is that it seems that this happens only on one workstation. ...

It did not occur with OpenOffice.org, it is only with LibreOffice it appeared. Multiple people on multiple computers using multiple operating systems can edit the same OpenDocument spreadsheet at the same time. edit retag flag offensive close merge delete add a comment 1 answer Sort by » oldest newest most voted 0 answered 2016-04-06 00:10:19 +0100 jay Arr 272 ●24 ●32 ●41 http://www.secretarybi... Source code form contributions such as patches are considered to be modifications under the Mozilla Public License v2.0. "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners

Windows 7 Synologic NAS Comment 7 Cor Nouws 2013-08-23 10:39:31 UTC Note comment 6: the bug seems to have slipped in 4.0.5 Raised severity and added to MAB list. Launchpad couldn't import bug #36852 from freedesktop.org Bugzilla. (what does this mean?) Affecting: LibreOffice Filed here by: Christopher M. Expected result : Error message that file is being used, file can only be opened in RO mode. It was unable to open nfs files R/W because it was always reported nfs files are locked by 'unknown' (another known bug of ooo on NFS).

Otherwise, I'm not sure. Try to open a file, sometimes OK, sometimes file is locked by unknow user, sometimes IO error. Bug Watch Updater (bug-watch-updater) on 2010-07-23 Changed in openoffice: status: Unknown → New 164747 (jacquet-david) wrote on 2010-07-25: #13 @ #12 I can confirm on my Ubuntu 10.04 64bit ooo3.2.0 build:9483 Comment 20 Benjamin Hagemann 2013-08-13 16:32:53 UTC in libreoffice 4.0.4.2 it is still the same, I can not edit and save a .bau-file on a afp share => afp error -5010

Comment 57 Maxim Monastirsky 2013-10-06 12:10:44 UTC (In reply to comment #55) > if we can get feedback that master builds which include the > commit actually fix the problem it Comment 72 Maxim Monastirsky 2013-10-28 15:46:36 UTC *** Bug 68082 has been marked as a duplicate of this bug. *** Comment 73 Maxim Monastirsky 2013-11-02 17:11:00 UTC *** Bug 69568 has I have the same problem with my openoffice files, as described in this bug. It should open the file on "read only mode". ./shell/source/win32/shlxthandler/prophdl/propertyhdl.cxx HRESULT STDMETHODCALLTYPE CPropertyHdl::IsPropertyWritable(REFPROPERTYKEY /*key*/) { // We start with read only properties only return S_FALSE; } > the propertyhdl shell extension

If it is open this file in dialog of Libreoffce... navigate here In freedesktop.org Bugzilla #36852, htgoebel (htgoebel) wrote on 2012-05-23: #39 (In reply to comment #0) > Since Lucid ooo had the lock problem (bug > https://bugs.launchpad.net/openoffice/+bug/577038 on launchpad, bug I can This bug is for me blocking, I am going to try some reverting commit. Comment 25 Benjamin Hagemann 2013-08-14 06:35:15 UTC Stephan Bergmann > But, Benjamin, are you currently working on a fix?

File locking across operating systems can cause problems or require settings to be adjusted. We hope it will be resolved soon. This setting persists for the document even after the last user closes the document. Check This Out How to reproduce : A first client machine opens a file located on the AFS share, e.g.

if issue is still there, please move it to mab4.2 list since 4.1.x is EOL Comment 92 foray1010 2014-05-14 02:36:58 UTC (In reply to comment #91) > please retest against current Now and then, it looks as if IssueZilla adjusts something itself. Penalver (penalvch) wrote on 2012-01-03: #36 Pascal, please do not toggle the version.

It also only seems to affect ODF documents and not all of them (seems to be more complex ones of a fair file size) They behave again after a reboot of

Scenary: 1.- Create a new document openoffice work. 2.- Open document: work 3.- Save changes in open document: not work. The object cannot be accessed due to insufficient user rights. the problem is that when LO opens a file, it wants to have exclusive access to it and prevent another application / another user to edit the document at the same Chris Cheney (ccheney) wrote on 2010-05-23: #4 I can't reproduce this problem saving to nfs on a Ubuntu 10.04 LTS client connected to a nfs server running Ubuntu 10.04 LTS.

it doesn't matter if the filename was provided by commandline or the open dialog menue was used. work it correct or not? Identifying Source of Periodic Artifact at Op-Amp Output Commuting daily with an Expensive Bike, tips? this contact form Please Note: this e-mail address is only for reporting problems with Apache OpenOffice (AOO) Bugzilla.

But it doesnt work vice versa because only PC#1 can super-user mode on the file. it doesn't matter if > > the filename was provided by commandline or the open dialog menue was used. > > opening as copy and saving under new name leads to In OpenOffice 4.0.0 work it correct Current behavior: 4.0.4 Expected behavior: It should also open without error message Operating System: Windows 7 Version: 4.1.0.4 release Last worked in: 4.0.4.2 release Comment Comment 45 Jean-Baptiste Faure 2013-09-26 10:59:27 UTC Due to several comments, changed version for the earliest where users experienced the bug: 4.0.5 Best regards.

Temporary fix in comment #23 fixes the issue. Distributor ID: Ubuntu Description: Ubuntu 14.10 Release: 14.10 Codename: utopic See full activity log To post a comment you must log in. Yes, I got it. Process to reproduce (test on Windows 7 32) : * Install LO fresh (or master with WRITE_REGISTRY=1) * Install and configure WinDbg as describe in the wiki : https://wiki.documentfoundation.org/How_to_get_a_backtrace_with_WinDbg * launch

How to use The first user should open a Calc spreadsheet saved in OpenDocument format in a network location accessible to others. Are you absolutely sure it is the same LibreOffice installation in both cases that gets used? Comment 52 Nicolas R 2013-09-30 08:06:43 UTC (In reply to comment #51) > Does it related somehow to Bug 68487? > > @Anyone who have this problem: Could you please run Downgrading to 4.0.5 fixed the problem for me, for now.

I setup up NFS according to the Wiki, and my rc.conf daemons entry looks likeDAEMONS=(.... Nevertheless I have reproduced it once. It happened with me too once.