Home > Openoffice Error > Openoffice Error Loading Basic Of Document

Openoffice Error Loading Basic Of Document

Getting rid of ~/.openoffice.org2 didn't do anything to fix the problem for me... STEP 1: Automatically Fix Error Loading Basic Of Document Openoffice with RegCure Pro STEP 2: Optimize your PC with SpyHunter. I just copied an existing script.xlb into the WebWizard folder, gone is the error message. Then proceed with the steps mentioned above. –umdhlebe Jan 16 '13 at 14:17 When I pasted the first command to the terminal and pressed enter I got: [email protected]:~/.config/libreoffice/3/user/basic/Stand‌ard$ . have a peek here

Advisor drops MSci student suddenly in final semester In how many ways can a given planar graph be mapped into the plane? Seems to load as if there's nothing wrong with it. Why is infinity printed as "8" in the Windows 10 console? You find the script.xlc and dialog.xlc files at / user/basic.

I replaced an earlier version of LibreOffice with this latest version, but get the same error message. Run LibreOffice ... Close LibreOffice. As far as I can tell, functionality isn't affected in any way...

  • Status: Open Question Views: 1859 Answer Count: 1 Vote Up 0 Vote Down Answer Accepted: No Question Category: Business Management SHARE Facebook Twitter tweet Answered By Jason prado 0 points N/A
  • Offline #6 2005-12-11 00:04:18 Dusty Schwag Merchant From: Medicine Hat, Alberta, Canada Registered: 2004-01-18 Posts: 5,986 Website Re: OpenOffice.org 2 "Error loading BASIC of document" I deleted ~/.openoffice2 and it fixed
  • I have looked at openoffice forum and openoffice2 users guide--no one that I can see has answered these questions yet.
  • loads.
  • Now I don't see the error.
  • Evidently, the problem arises when a previous version has been installed.
  • Affecting: openoffice.org (Ubuntu) Filed here by: AreYouEye When: 2008-03-22 Completed: 2011-09-15 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu PLD Linux Tilix tuXlab Ubuntu Ubuntu

edit flag offensive delete link more add a comment 0 answered 2012-04-13 01:50:03 +0100 This post is a wiki. Follow the removal steps below to automatically remove malicious files. or (2) Open dialog.xlc [path: see above] in a text editor and delete all content. Run LibreOffice ...

The owners of this site are compensated by relationships with the recommended software products. Oh well... Reset it. check it out In this case the path to the basic scripts is unchanged pointing to the "invalid" old installation directory of the 1.x version.

Anyone with karma >75 is welcome to improve it. This can cause registry pile-ups and error messages. I have attached the screen shot of the first error message. Comment 17 bernhard 2008-10-24 13:26:25 UTC I moved the files from my previous computer containing OOo1.1.5 and a version of OOo2.x (probably OOo2.0.1) to my new laptop about 2 1/2 years

By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features. https://bz.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=59890 Comment 9 mhrichter 2007-09-24 20:52:19 UTC I forgot to mention: 1) I deleted 2.3 each time I tried this. 2) When I reinstalled 2.3, I was no longer given the option After deletion of ~/office and ~/.openoffice.org2 the dialog.xlc and script.xlc were a copy of the /usr/lib/openoffice/presets/basic and openoffice started without any problems best regards Joerg Joerg.Schoemer View Public Profile View Subscribing...

Just checking I note I still have the old copy sitting there amosf View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Visit amosf's homepage! navigate here HTH. That will get rid of the two error messages you are likely getting. error message.

And deleted the old ~/.openoffice.org directory. Thank you for your understanding. Best regards Joerg.Schoemer View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by Joerg.Schoemer 10-06-2009, 04:35 PM #13 cosmolee LQ Newbie Registered: Check This Out by DSKauai » Wed Oct 05, 2011 12:28 am This was solved!

Visit the following links: Site Howto | Site FAQ | Sitemap | Register Now If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us. philosophe View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by philosophe 02-16-2006, 01:29 AM #2 davcefai Member Registered: Dec 2004 Location: Malta Apache OpenOffice 4.1.3 on Xubuntu 16.04 (mostly 64 bit version) and infrequently on Win2K/XP14 October 2016 was Pooh's 90th birthday RoryOF Moderator Posts: 22803Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pmLocation:

The real problem is to detect under which circumstances this occurs, but until now we couldn't reproduce the scenario.

davcefai View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by davcefai 02-24-2006, 02:50 AM #8 amosf Senior Member Registered: Jun 2004 Location: I haven't encountered any issues with this "solution" up to now. Post your question in this forum. I.e., don't just say "move some specific file." What kind of file?

If so it may be an issue with new versions of OpenOffice not upgrading user settings properly. Takagi looked like? Anyway -> STARTED Comment 7 joerg.skottke 2006-08-08 06:20:51 UTC jsk->ab: We use meta-bugs inside QA to track multiple similar issues, to make it easier to get an overview. http://davegaubatz.com/openoffice-error/openoffice-error-in-writing-sub-document-content-xml.html Comment 11 pamasz 2008-01-19 10:40:10 UTC I've upgraded from 2.2 to 2.3 and still get the a.m.

Are you new to LinuxQuestions.org? Same problem.(2) Completely uninstalled OO using IOBit Uninstaller. by Villeroy » Wed Nov 02, 2011 11:24 am Open the file in question. Paul Barron (paul-barron) wrote on 2008-11-20: #21 Thanks to Derek and TTL, that was a bit annoying, commenting or removing the lines in the 2 files worked for me too.

Perhaps the error box in the startup routine could contain a button "remove this entry pointing to the missing link" calling the script and automatically editing the xlb-files. Find More Posts by pixellany 02-24-2006, 12:19 AM #5 davcefai Member Registered: Dec 2004 Location: Malta Distribution: Debian Sid Posts: 797 Rep: Go here: http://www.8daysaweek.co.uk/forums/v....php?p=196#196 and look at the Home Solutions Articles View Articles Create Article Blogs View Blogs Create Blog Questions Questions Unanswered Answers Not Accepted Solved Answers Create Question Tips View Tips Create Tips Videos Featured Photoshop Cs5 the AutoCorrect path pointing to something like /user/autocorr.